FOTO Halep e pe mâini bune: Simona i-a prezentat pe cei doi oameni care fac tot posibilul ca ea să-şi revină cât mai repede

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep se află în ţară şi munceşte din greu în tentativa de a fi pregătită pentru a participa la Indian Wells (5-18 martie). Tocmai de aceea, constănţeanca petrece, zilnic, mai multe ore, în compania celor mai buni specialişti.

Simona Halep nu s-a refăcut în totalitate în cele 19 zile de pauză de după Australian Open. Românca s-a întors pe teren la turneul de la Doha, a strâns din dinţi, a jucat cu durere, însă, într-un final, a fost nevoită să se retragă înainte de semifinala cu Muguruza.

Acum, constănţeanca de 26 de ani se află în România şi are vreo 17-18 zile la dispoziţie în încercarea de a-şi reface glezna afectată după Australian Open. Chiar dacă s-a spus că tendinită, afecţiunea de care suferă Simona, nu se poate vindeca într-un timp atât de scurt, Halep face tot posibilul în speranţa că se va face bine în timp-record.

De aceea, pe lângă preparatonul ei fizic, Teo Cercel, Simona a început să lucreze şi cu un fizioterapeut în care are mare încredere. Vorbim despre Andrei Cristofor, cel care lucrează cu Halep din 2014. De altfel, în fotografiile de mai jos se poate vedea cum Simona e îngrijită de cuplul Cercel - Cristofor în sala de fitness, făcând exerciţii specifice.

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite