FOTO Halep, un car de nervi la Australian Open: „Mişcă-te odată, cap sec!“. Simona, reacţii extreme în meciul cu Kanepi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (1 WTA) devenise ceva mai cumpătată sub comanda lui Darren Cahill, însă acum, rămasă fără antrenor, pare că se lasă, din nou, copleşită de emoţii.

Simona Halep a disputat doar al doilea meci din acest an şi, aşa cum era de aşteptat, s-a chinuit serios în faţa lui Kaia Kanepi (71 WTA). 

Chiar dacă estonianca de 33 de ani nu jucase, la rândul ei, din luna septembrie, fiind accidentată, ea a reuşit să producă un tenis bun la Melbourne şi, în multe momente, a enervat-o pe Halep.

În primul set, românca a izbucnit, la un moment dat, lovindu-şi furios coapsa: „Picioare! Picioare!“. Apoi, spre finalul primului set, la scorul de 6-5 pentru Kanepi, Halep a salvat două mingi de set, după care şi-a făcut serviciul şi a trimis setul în tie-break. Simona a fost încântată de faptul că a scăpat de un moment delicat şi s-a exteriorizat energic după punctul care a dus scorul la 6-6. Din păcate, în tie-break, Halep a pierdut primul set, scor 2-7. 

Simona şi-a taxat greşelile şi în setul doi, la scorul de 5-4 pentru ea. După o minge ratată, românca a strigat nervoasă spre loja ei: „Mişcă-te odată, cap sec!“. A ieşit bine, într-un final, fiindcă Halep a luat setul doi cu 6-4, trimiţând meciul în decisiv.

CITEŞTE ŞI:

CTP a comentat crizele de nervi ale lui Halep din meciul cu Kanepi: „Asta s-a întâmplat după atâtea luni“

INTERVIU Simona Halep: Darren Cahill mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui!

Halep dă peste o jucătoare în mare formă la Australian Open: Viitoarea adversară a Simonei are un sezon de vis în 2019

Halep, descătuşare după 149 de zile: Prima declaraţie dată de Simona pe teren şi fraza cu care i-a cucerit pe australieni

Bine ai revenit, Simona! Halep, victorie mare la Australian Open. Românca ştie cu cine va juca în turul următor

Halep, analizată de o legendă a tenisului mondial: Wilander a subliniat ce îi lipseşte Simonei în acest moment

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite