FOTO Halep, cadou de peste 50.000 de euro de la sponsorul ei: Simona s-a mândrit cu ceasul ei de lux

FOTO Halep, cadou de peste 50.000 de euro de la sponsorul ei: Simona s-a mândrit cu ceasul ei de lux

Simona Halep pare că traversează o perioadă destul de bună, după ce, în luna septembrie, a fost chinuită serios de accidentări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep a cam ieşit din prim-plan în ultimele două săptămâni în care s-a concentrat exclusiv pe refacerea ei pentru a fi prezentă la Turneul Campioanelor (27 octombrie - 3 noiembrie) pentru care s-a calificat pentru a 6-a oară la rând.
 
Anul trecut, constănţeanca a ratat prezenţa la Singapore, însă acum a făcut deja deplasarea la Shenzhen (China), noul oraş-gazdă al evenimentului, pentru acomodare şi pentru antrnamente. 
 
Pe aeroport, într-o dispoziţie foarte bună, „Simo“ şi-a făcut timp şi pentru a-şi respecta obligaţia contractuală cu firma „Hublot“ cu care se află sub contract. Drept urmare, Halep a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu ultimul cadou primit din partea acestei firme, un model superb cu diamante care costă aproximativ 52.000 de euro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: