FOTO Halep, în al 9-lea cer: Marele Roger Federer a cerut să facă o poză cu Simona. A ieşit o fotografie de colecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moment emoţionant pentru Simona Halep la finalul unui antrenament efectuat la Melbourne! Ocupanta locului 1 WTA a avut surpriza de a fi abordată de o legendă a tenisului.

Simona Halep n-a mai câştigat un meci de doi ani la Australian Open, însă ediţia din 2018 pare a fi una de vis pentru constănţeanca de 26 de ani.

Pe lângă faptul că a intrat în turneu din postura de ocupanta locului 1 mondial, Halep va avea şi un prim meci uşor, având posibilitatea de a-şi face încălzirea în turul I. Simona va juca, marţi, în runda inaugurală, după cum au anunţat organizatorii.

Până atunci, Halep a mai „câştigat“ un moment de neuitat la Melbourne. După un antrenament, românca s-a întâlnit cu marele Roger Federer (2 ATP), elveţianul cerând ca cei doi să facă o poză împreună.

image

Simona îl admiră enorm pe legendarul Federer despre care a declarat în trecut: „Toată lumea ştie că Federer e unul dintre modelele mele. E fantastic că Roger a putut să revină după operaţia de la genunchi. Acum e o nebunie. Pot învăţa de la el. El arată că poţi învăţa ceva la orice vârstă, chiar dacă ai fost perfect înainte. Dacă crezi şi munceşti din greu poţi deveni chiar mai bun. Nu există limită în opinia mea când vine vorba despre Roger“.

Şi Federer a vorbit, în trecut, la superlativ despre Halep: „Am cunoscut-o la un eveniment Wilson de anul trecut, la New York. E o fată foarte drăguţă, foarte dulce. Sunt fericit că trece printr-o perioadă atât de bună ca cea de acum. E o adevărată luptatoare. Ştiţi, eu cred că e foarte în formă, mă bucur că e aşa“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite