FOTO Gigi Becali îşi muşcă buzele: FCSB, răpusă de echipa cu cel mai gras fotbalist din Liga I!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali a zis că nu va mai vorbi cu presa. Rămâne de văzut cât va dura tăcerea sa
Gigi Becali a zis că nu va mai vorbi cu presa. Rămâne de văzut cât va dura tăcerea sa

După un debut fulminant de sezon, cu trei victorii cu 3-0 cu Astra, Shirak şi Viitorul, „luna de miere“ a antrenorului Toni Petrea s-a încheiat. De acum, rămâne de văzut când şi cum se va lovi de furia latifundiarului din Pipera.

Pauza competiţională cauzată de meciurile naţionalei pare că a scos-o din ritm pe FCSB. Sâmbătă seară, roş-albaştrii au suferit prima înfrângere din acest sezon: 1-2 la Voluntari.

Mailat (28) a deschis scorul pentru gazde, iar Ricardinho l-a majorat din corner (58) din pasa brazilianului Eric (34 de ani), un jucător care, pur şi simplu, e înfiorător de gras pentru un fotbalist de Liga I! Chiar dacă, în trecut, Eric a avut mai mereu o problemă cu kilogramele în plus, acum el pare că a renunţat la orice fel de luptă cu acest dezavantaj fizic care îşi pune amprenta pe jocul său! De altfel, sâmbătă seară, el a şi fost scos de pe teren după 72 de minute. Oricum, faptul că a rezistat şi atât de mult pe teren, având o burtă vizibilă după tricou, e o performanţă în sine.

Eric

Eric de Oliveira, un fotbalist cu burtă

Revenind la meci, singura consolare a FCSB după această prima înfrângere poate fi legată de faptul că, totuşi, jocul n-a arătat foarte rău. Mai ales în repriza secundă, golul ilfovenilor a venit contrar cursului jocului, într-un moment în care FCSB domina şi construia frumos. Apoi însă, la 2-0 pentru Voluntari, FCSB a mai scăzut, chiar dacă Man a înscris un gol de consolare (86).

Rămâne de văzut cum va aduna echipa Toni Petrea după acest eşec, în condiţiile în care, joi (ora 22.00), în Serbia, urmează un meci de totul sau nimic pentru FCSB! În turul II preliminar al Ligii Europa, bucureştenii vor întâlni Bačka Topola, în deplasare. Formaţia calificată în turul III va fi decisă după această partidă.

Liga I, etapa a III-a

Vineri

FC Argeş - UTA 1-1

Dinamo - Botoşani 1-1

Sâmbătă

Clinceni - Chindia 0-0

Poli Iaşi - Gaz Metan 1-4

Voluntari - FCSB 2-1

Duminică

Astra - Sepsi 19.00

CFR Cluj - Hermannstadt 21.30

Luni

Viitorul - CS U Craiova 21.00

Clasament

1. Botoşani 7 puncte

2. Voluntari 7p

3. FCSB 6p

4. Gaz Metan 6p

5. CS U Craiova 6p

6. CFR Cluj 4p

7. Chindia 4p

8. UTA 3p

9. Poli Iaşi 3p

10. Hermannstadt 2p

11. Clinceni 2p

12. Dinamo 2p

13. Sepsi 1p

14. FC Argeş 1p

15. Viitorul 1p

16. Astra 0p

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite