FOTO Gest superb: Ce cadou a primit Billel Omrani după ce a calificat CFR Cluj după un meci nebun cu Astana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omrani

Atacantul francez de 26 de ani a avut parte de o surpriză dublă după partida de miercuri cu Astana din turul I preliminar al Ligii Campionilor.

Iniţial, graficul televiziunilor l-a creditat pe Billel Omrani cu o „dublă“, reuşita care a ridicat scorul la 2-1 pentru CFR fiind considerată un autogol. 

În raportul arbitrului şi cel al UEFA, francezul a figurat însă un un hattrick. După meci, vârful francez a primit mingea cu care s-a jucat, semnată de toată echipa şi de Dan Petrescu, drept cadou. 

„A fost o seară fantastică penru mine. E o victorie a echipei. Am pierdut 1-0 acolo, aveam nevoie de acest scor. Noi nu cedăm niciodată. Când au marcat ei, am fost furios. Am rămas însă împreună, n-am renunţat, am câştigat cu 3-1 şi ne-am calificat. Nu eram siguri că ne vom califica după meciul tur. Antrenorul ne-a motivat. Toată lumea a fost unită. Am luptat până la capăt“, a spus Omrani.

Vezi această postare pe Instagram ➡️ Autograf de la Mister pentru Omul Serii! Trei goluri pentru o victorie mare! 🚂 Băieţi, aţi fost fantastici! ⚽ Hai CFR! 🏆🚂 #HAICFR #mereuimpreuna #CFRCluj#CampioanaNoastra O postare distribuită de FC CFR 1907 Cluj (@cfrclujofficial) pe Iul 17, 2019 la 1:24 PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite