FOTO Frumoasa şi belgianca: Sorana Cîrstea întâlneşte, astăzi, cea mai cunoscută lesbiană din circuitul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Greetje Minnen - Alison Van Uytvanck
Greetje Minnen - Alison Van Uytvanck

Dacă Sorana Cîrstea (96 WTA) e una dintre cele mai frumoase fete din circuitul WTA, în schimb, adversara ei din finala de la Taşkent e renumită în tenisul feminin dintr-un alt motiv.

Într-un circuit feminin în care se înmulţesc fetele cu muşchi, Sorana Cîrstea e o raritate. Românca de 29 de ani poate fi nominalizată oricând la titlul de cea mai frumoasă sportivă, având şanse mari să prindă podiumul.

Nu o dată, „Sori“ a fost remarcată de spectatori şi de comentatori pentru aspectul ei fizic plăcut ochiului. Ceea ce nu se poate spune, în schimb, despre adversara ei de astăzi, belgianca Alison Van Uytvanck (61 WTA). Aceasta e cea mai cunoscută lesbiană din circuitul WTA, având o relaţie deschisă cu o altă jucătoare, conaţionala ei, Greetje Minnen (124 WTA).

Cele două s-au înscris acum împreună la turneul de la Taşkent, însă Minnen a ieşit în turul II, ratând şansa unui duel cu partenera ei în semifinale. Van Uytvanck şi Minnen au avut însă deja o partidă directă, la Karlsruhe, mai devreme în acest an. Atunci, meciul s-a încheiat cu victoria lui Van Uytvanck şi cu un sărut la fileu.

Finala dintre Sorana Cîrstea şi Alison Van Uytvanck va fi, astăzi, de la ora 11.00 (Digi Sport). Iată imaginile cu cele două combatante:

Sorana
Vanuytvanck
Sorana
Vanuytvanck
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite