FOTO: Fostul rugbyst Vali Chiriţă a asistat la trecerea flăcării olimpice prin Paignton

FOTO: Fostul rugbyst Vali Chiriţă a asistat la trecerea flăcării olimpice prin Paignton

Valeriu Chiriţă a asistat la trecerea flăcării olimpice

Stabilit de ani buni în Anglia, la Paignton, fostul rugbyst Valeriu Chiriţă a fost ieri, martor al trecerii flăcării olimpice prin apropierea casei sale.  "A fost un adevărat triumf pentru mine", ne-a mărturisit cel care a jucat la Farul Constanţa şi a cochetat o vreme şi cu lotul naţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel care a evoluat ca pilier, la Farul Constanţa, s-a declarat impresionat de cele văzute, făcând şi câteva fotografii pe care ne-a permis să le publicăm, "Nu sunt ele foarte grozave, însă pentru mine a fost un adevărat triumf că am putut vedea flacăra olimpică. Cred că e ceva unic în viaţa să treacă atât de aproape de tine", ne-a mărturisit rugbystul care a jucat până nu cu mult timp în urmă în Anglia. El a ieşit pe stradă cu un drapel al României, alături de soţia sa, Nicoleta, fostă atletă de performanţă, şi de fiul lor.

Valeriu Chiriţă şi-a amintit şi de vremurile trecute, mai exact de un mesaj din urmă cu zece ani în care mă anunţa că se antrenează cu London Welsh... El a fost unul dintre puţinii rugbyşti români care au evoluat în ligile britanice sau s-a pregătit o vreme acolo, alături de Prinţul Şerban Ghica (înainte de război, pe perioada studiilor), Cristian Răducanu (a rămas după meciul cu Scoţia, din toamna lui 1989), Cristian Stoica (Gloucester, bucureşteanul a evoluat pentru echipa Italiei, fiind şi căpitan al acesteia), Lucian Colceriu (Edinburgh), Alin Petrache (s-a antrenat cu London Irish) şi Paulică Ion (a jucat la Bath, iar acum evoluează pentru London Irish).Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările