FOTO: Fostul rugbyst Vali Chiriţă a asistat la trecerea flăcării olimpice prin Paignton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stabilit de ani buni în Anglia, la Paignton, fostul rugbyst Valeriu Chiriţă a fost ieri, martor al trecerii flăcării olimpice prin apropierea casei sale.  "A fost un adevărat triumf pentru mine", ne-a mărturisit cel care a jucat la Farul Constanţa şi a cochetat o vreme şi cu lotul naţional.

Cel care a evoluat ca pilier, la Farul Constanţa, s-a declarat impresionat de cele văzute, făcând şi câteva fotografii pe care ne-a permis să le publicăm, "Nu sunt ele foarte grozave, însă pentru mine a fost un adevărat triumf că am putut vedea flacăra olimpică. Cred că e ceva unic în viaţa să treacă atât de aproape de tine", ne-a mărturisit rugbystul care a jucat până nu cu mult timp în urmă în Anglia. El a ieşit pe stradă cu un drapel al României, alături de soţia sa, Nicoleta, fostă atletă de performanţă, şi de fiul lor.

Valeriu Chiriţă şi-a amintit şi de vremurile trecute, mai exact de un mesaj din urmă cu zece ani în care mă anunţa că se antrenează cu London Welsh... El a fost unul dintre puţinii rugbyşti români care au evoluat în ligile britanice sau s-a pregătit o vreme acolo, alături de Prinţul Şerban Ghica (înainte de război, pe perioada studiilor), Cristian Răducanu (a rămas după meciul cu Scoţia, din toamna lui 1989), Cristian Stoica (Gloucester, bucureşteanul a evoluat pentru echipa Italiei, fiind şi căpitan al acesteia), Lucian Colceriu (Edinburgh), Alin Petrache (s-a antrenat cu London Irish) şi Paulică Ion (a jucat la Bath, iar acum evoluează pentru London Irish).

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite