FOTO Fostă adversară a Simonei Halep, diagnosticată cu o formă rară de cancer!

FOTO Fostă adversară a Simonei Halep, diagnosticată cu o formă rară de cancer!

Nicole Gibbs

Una dintre cele mai simpatice jucătoare din circuitul feminin de tenis trece prin momente grele, fiind diagnosticată cu o formă rară de cancer.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform tenisite.info, Nicole Gibbs tocmai a anunţat pe reţelele de socializare că i-a fost diagnosticată o formă rară de cancer, a glandelor salivare, care îi fusese depistată prima dată la un control stomatologic.

Jucătoarea americană în vârstă de 26 de ani (117 WTA, clasament maxim: 68 WTA / iulie 2016), una din cele mai simpatice din circuit, îşi păstrează optimismul. Doctorul a asigurat-o că boala are o rată ridicată de vindecare şi că operaţia – programată pe 17 mai – va fi suficientă.

Astfel că, după perioada de recuperare, ea şi-a fixat ca ţintă revenirea în circuit pentru calificările de la Wimbledon.

Nicole Gibbs a fost adversara Simonei Halep anul trecut, la turneul de la Shenzhen, jucătoarea noastră obţinând victoria cu 6-4, 6-1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: