FOTO EXCLUSIV Bastian Schweinsteiger: „Clujul e un oraş frumos". Vezi imagini de la plimbarea nemţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii lui Bayern, în centrul Clujului
Jucătorii lui Bayern, în centrul Clujului

Cinci componenţi ai celor de la Bayern Munchen au ieşit astăzi la o plimbare scurtă prin centrul oraşului. În frunte cu cel mai important fotbalist al vicecampioanei Europei, Bastian Schweinsteiger, jucătorii au atras privirile admiratorilor

După ce au luat micul dejun la Opera Plazza, hotelul unde sunt cazaţi în Cluj, în vederea meciului din această seară, cu CFR Cluj, cinci dintre fotbaliştii vicecampioanei Europei au ieşit la o plimbare de o jumătate de oră în centrul oraşului. Schweinsteiger, Gomez, Alaba, Ottl, şi Butt au trecut în urmă cu o jumătate de oră prin centrul oraşului.

plimbare 3

Bastian Schweinsteiger, cel mai important jucător pe care l-a deplasat Bayern la Cluj, a stat de vorbă, timp de câteva secunde cu reporterul şi fotograful Adevărul: „De la ce ziar sunteţi, e ceva ca Bild la noi? Nu prea vrem să vorbim cu presa, am ieşit doar la o mişcare scurtă, înainte de masă. Clujul pare un oraş liniştit, frumos, ne place. Am dat de mulţi fani care au dorit să se fotografieze cu noi. Mulţi ne-au recunoscut, dar au fost şi oameni care nu au sesizat prezenţa noastră“, ne-a spus acesta.

plimbare 4

Cu gluga pe cap, la fel la ca aterizarea în aeroport de ieri, mijlocaşul a zâmbit pentru fotografie, iar apoi şi-a continuat plimbarea alături de colegii săi. Ceilalţi componenţi ai echipei au preferat să rămână la hotel, pentru masaj şi relaxare, înaintea meciului din această seară, cu CFR Cluj.

plimbare 7
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite