FOTO Excentricul Mario Balotelli are un nou look. Schimbările fotbalistului de la Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Balotelli are un nou look FOTO MCFC.co.uk
Mario Balotelli are un nou look FOTO MCFC.co.uk

SummaMario Balotelli, renumit pentru apariţiile sale excentrice, nu se dezminte nici de data aceasta şi are un nou look, la fel de neobişnuit.

După ce a fost în atenţia presei prin comportamentul său agresiv de la antrenamente, când a vrut să-l lovească pe tehnicianul lui City, Roberto Mancini, Mario Balotelli revin cu un nou look, la fel de excentric ca şi până acum.

De-a lungul timpului, Balotelli a fost protagonistul mai multor scene neobişnuite. La meciul Italiei cu Insulele Feroe (3-1), Cesare Prandeli a vrut să-l introducă pe fotbalistul lui City pe teren, însă acesta asculta muzică pe banca de rezerve şi nu a fost receptiv la indicaţiile tehnicianului.

Un alt episod prin care a şocat s-a petrecut la Campionatul European 2012, când a declarat că îl va pedepsi aspru pe cel care va îndrăzni să facă remarce rasiste la adresa lui:  Dacă aud comentarii rasiste, părăsesc terenul şi plec acasă. Nu pot să accept rasismul, nu suport astfel de atitudini. Suntem în anul 2012, nu îşi mai au locul acum. Dacă cineva aruncă cu o banană în mine, merg direct la închisoare pentru că îl voi omorî“.

City este ocupanta locului doi în Primera División, la şapte puncte de liderul Manchester United. Echipa lui Roberto Mancini o va întâlni duminică pe Arsenal, în deplasare, începând cu ora 18.00.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite