FOTO Elina Svitolina, adversara de azi a Simonei Halep, implicată în controversa amoroasă a anului din tenisul mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep o va întâlni pe Elina Svitolina, pentru un loc în finala turneului de la Doha, partida fiind programată azi, de la ora 15.30.

Svitolina este ultima câştigătoare a Turneului Campioanelor, competiţie desfăşurată în octombrie, la Singapore. Aceasta este şi ultima ei performanţă, de atunci ea fiind eliminată în turul I la Brisbane şi în sferturi la Australian Open, acolo unde era cotată ca una dintre favorite.

Întâmplător sau nu, Svitolina a intrat pe o pantă descendentă, după ce a recunoscut relaţia cu Gael Monfils (foto2), francezul care a mai făcut victime în WTA. Pentru Elina (24 de ani) este prima relaţie asumată cu jucător de tenis. Ea a fost până anul trecut iubita lui Reece Topley (foto 1), un jucător englez de cricket, gurile rele spunând că l-a părăsit pe acesta pentru Gael.

Pentru Monfils, care este cu 8 ani mai mare decât ucraineanca, Elina este a treia tenismenă de care este îndrăgostit. Predecesoarele Svitolinei s-au numit Alize Cornet şi Dominika Cibulkova.

Svitolina a recunoscut în timpul Australian Open că ea şi Monfils formează un cuplu, punctând: “Mă sprijină şi şi eu sunt alături de el. Înţelege prin ce trec, eu înţeleg prin ce trece el. Este super”. La puţin timp după asta, ucraineanca a stârnit valuri în ţara natală, atunci când a refuzat să joace în echipa de Fed Cup contra Poloniei. Ea a motivat că e accidentată şi are nevoie de tratament pentru recuperare, dar peste câteva zile a apărut pe reţelele sociale alături de noul ei iubit, la turneul de la Sofia, unde acesta juca. Svitolina şi Monfils par acum mai fericiţi ca niciodată şi nu se sinchisesc câtuşi de puţin de răutăţile din jurul lor.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite