VIDEO Un român a strigat „M..e PSD“ în timpul finalei de la Montreal, dintre Simona Halep şi Sloane Stephens. Cine e bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre Simona Halep şi Sloane Stephens, finala turneului de la Montreal, a fost întrerupt la un moment dat de o scandare din tribune.

În game-ul trei din setul unu, pe serviciul lui Stephens, Simona Halep conducea cu 40-0, Stephens urma sa serveasca.

În acel moment s-a auzit din tribune „M...e PSD“., iar după replica unui român care a strigat „Încă o dată“, celebrul deja slogan anti-PSD s-a auzit din nou. Arbitrul a întrerupt jocul şi a cerut linişte.

Peste 1000 de români au susţinut-o pe Simona ieri din tribune. Cel care a strigat celebra scandare anti PSD este Silviu Cirneleaga, un român plecat din ţară de mai bine de 20 de ani, care locuieşte la Montreal, unde desfăşoară afaceri în domeniul construcţiilor imobiliare. 

Deşi este căsătorit cu o canadiancă, iar copiii săi sunt născuţi la Montreal, el urmăreşte atent evenimentele din ţară, fiind un aprig contestatar al regimului politic din România.

Pe parcusrul meciului şi alţi români din tribună au scandat acelaşi lucru, în momentele de întrerupere ale partidei, unii dintre ei afişând şi mesaje defăimătoare la adresa partidului de guvernământ.

Imagine indisponibilă

Ce a spus Simona Halep despre reacţia fanilor la adresa PSD

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite