FOTO Cine e misteriosul tânăr care a fost non-stop alături de Simona Halep la Wimbledon: Când îmi place cineva, încerc să-l păstrez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a triumfat la Wimbledon, iar unul dintre secretele succesului ei a fost prezenţa unui tânăr misterios alături de câştigătoarea turneului.

Într-un interviu pentru brinkwire.com, Simona  a dezvăluit că un tânăr galez, de numai 19 ani, Tom Thelwall-Jones, a ajutat-o enorm pe perioada turneului londonez. Tom este student cu bursă în tenis, la Universitatea din Tulsa Oklahoma şi i-a fost recomandat româncei de organizatori, ca sparring partner la antrenamente.

,Organizatorii turneului au fost cei care ne-au pus în legătură. Cei de la biroul de antrenamente l-au recomandat, mi-a plăcut şi l-am păstrat. Dacă mă simt bine cu o persoană şi sunt relaxată pe teren, încerc să mă antrenez tot cu aceeaşi persoană în fiecare zi. Dar asta nu este ceva ce se întâmplă frecvent. Însă, odată ce-mi place de cineva, încerc să-l păstrez. Echipa mea a ţinut legătura cu el. Poate anul viitor voi avea şansa să ne antrenenăm din nou împreună, îl voi suna atunci. Poate că ar trebui să-l duc la US Open!?",  a afirmat Simona.

tom
tom
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite