FOTO Presupusul huligan care a umplut-o de sânge pe prietena lui Manea: fotografie The Sun cu momentul de după incident

FOTO Presupusul huligan care a umplut-o de sânge pe prietena lui Manea: fotografie The Sun cu momentul de după incident

Întreg lotul României U-21 e în stare de şoc, după ce prietena lui Cristi Manea a ajuns la un spital din Italia, plângând în hohote, în loc să sărbătorească succesul naţionalei de tineret la Euro 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

România nu mai poate savura nici rarele performanţe sportive care sunt obţinute din cauza unor descreieraţi. Dacă în mediul online, există o grămadă de nebuni care contestă, periodic, rezultatele Simonei Halep, la fotbal, aceasta adunătură de imbecili îşi găseşte foarte uşor locul pe stadion.
 
Iar preţul îl plătesc oamenii de rând, care nu pot merge la meciurile naţionalei pentru că UEFA vine cu suspendări ale terenului, dar şi jucătorii care muncesc pe teren. Cazul prietenei lui Cristi Manea dovedeşte că problema huliganilor scapă de sub control în România!
 
 
 
Aproape sigur, huliganul va primi interdicţie de a mai intra pe arene sportive pentru o perioadă îndelungată, însă el poate primi şi o altă pedepasă, dacă prietena lui Manea va depune o plângere împotriva sa.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
Hagi, dezlănţuit în numele patriotismului: Fostul internaţional i-a făcut praf pe Lucescu jr şi pe Contra
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările