FOTO Cine e Ekaterina Alexandrova, adversara Simonei Halep la Cincinnati şi care este pasiunea neobişnuită a rusoaicei stabilită la Praga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Cincinnati, direct în turul secund, unde o va întâni pe Ekaterina Alexandrova,

Născută la 15 noiembrie 1994, în Chelyabinsk, rusoaica locuieşte acum la Praga,  şi are un antrenor ceh, Petr Kralert, dar lucrează, de asemenea, şi cu tatăl ei, Evgeny. De altfel, cu acesta a şi început tenisul, la vârsta de 6 ani.

Ekaterina mai are un frate, Jury, şi o soră, Anna.Conform fişei de pe site-ul WTA, ea iubeşte să gătească, în special prăjituri, o pasiune mai puţin întâlnită printre jucătoarele de tenis.

Ekaterina a visat mereu să intre în Top 100 WTA, iar acest lucru a devenit realitate în această vară. La 1 iulie 2019, ea a ocupat cel mai bun loc din carieră: 45. Acum ocupă poziţia a 47-a.

Alexandrova are în palmares două titluri WTA de 125.000 de dolari, care nu contează în palmares, ambele cucerite la Limoges, în 2016 şi 2018. Anul trecut, ea a avut şansa unui trofeu WTA, anul trecut, dar a pierdut în finala turneului de la Linz, în faţa italiencei Camila Giorgi.

Ekaterina are totuşi un titlul WTA de dublu, cucerit la Budapesta, alături de Vera Zvonareva.

În toată cariera ei, Alexandrova a câştigat 1,3 milioane de dolari.

Singura ei performanţă la un turneu de Grand Slam s-a înregistrat anul acesta, la Roland Garros, unde a atins turul III, unde a fost învinsă de Aliona Bolsova, o jucătoare din Spania, cu origini moldoveneşti.

Halep şi Alexandrova sunt în faţa primului meci direct.

Partida e programată azi, de la ora 18.00.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite