FOTO Dimitrov, ţinta glumelor la Australian Open: Cum a putut să iasă pe teren

FOTO Dimitrov, ţinta glumelor la Australian Open: Cum a putut să iasă pe teren

Pentru Dimitrov urmează un meci în turul II cu Mayer (101 ATP) sau cu Paul (80 ATP)

Bulgarul de 28 de ani, victorios în turul I, pare că se confruntă, totuşi, cu o problemă: a rămas fără oglindă în camera sa de hotel de la Melbourne.

Jucătorii de tenis au gusturi vestimentare destul de ciudate pentru nişte oameni cu bani care îşi permit să se îmbrace elegant. 
 
De la celebrul cat-suit cu care Serena Williams s-a afişat, la un moment dat, la French Open până la apariţia americancei, acum câteva zile, la Melbourne, avem destule exemple de sportivi care aleg ţinute bizare.
 
Iar bulgarul Grigor Dimitrov (20 ATP) a devenit, astăzi, ţinta glumelor în mediul online, după ce a intrat pe teren pentru duelul câştigat cu Londero (52 ATP) îmbrăcat aşa:
Alegerea bulgarului a fost atât de de comentată în mediul online, încât jurnaliştii l-au întrebat despre reacţia fanilor la conferinţa de după meci. 
 
„N-am o problemă să port orice. Mi s-a părut că arată tare. Chiar şi Andre (n. r. – Andre Agassi, antrenorul lui Dimitrov) a fost foarte impresionat“, a spus ocupantul locului 20 ATP.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: