FOTO Cum arătau Leo Messi şi soţia sa în 1998. Fotografia care a devenit virală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
messi

Un instantaneu cu Messi şi soţia sa, Antonella Roccuzzo, făcut în urmă cu 21 de ani, a fost publicat de ziarul Diario La Capital de Mar de Plata şi a devenit viral în foarte scurt timp.

Conform sursei, poza a fost realizată în 1998, pe când cei doi erau copii şi aveau doar  9 ani, pe plaja Punta Mogotes, lângă oraşul argentinian Mar del Plata, din provincia Balcarce. Leo Messi juca pe atunci la grupele de copii de la Newell's Old Boys şi se afla într-un turneu cu echipa.

În săptămâna în care s-adesfăşurat competiţia, atacantul a locuit la casa lui Francisco Luduena, care juca pentru Racing la acea vreme. Messi a profitat de ziua liberă pe care o avea şi a mers la plajă împreună cu Luduena, Matias Pecce şi Lucas Scaglia. Acesta din urmă a luat-o şi pe verişoara sa, nimeni alta decât Antonella Roccuzzo.

Chiar dacă s-au cunoscut încă din copilărie, Lionel Messi şi Antonella Roccuzzo formează un cuplu din 2008 şi sunt căsătoriţi din iunie 2017. Cei doi au trei copii, Thiago (7 ani), Mateo (4 ani) şi Ciro (1 an).

messi 1998
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite