FOTO CM 2014. Turneul final din Brazilia, în imagini inedite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brazilienii şi mexicanii, cei mai inventivi suporteri de la Cupa Mondială FOTO Reuters
Brazilienii şi mexicanii, cei mai inventivi suporteri de la Cupa Mondială FOTO Reuters

Turneul final al Campionatului Mondial de fotbal este un bun prilej pentru suporteri de a-şi etala inventivitatea când vine vorba de elementele vestimentare neconvenţionale purtate în timpul partidelor.

Prima etapă a grupelor Cupei Mondiale s-a încheiat cu partida Rusia - Japonia, terminată nedecis, scor 1-1. Brazilia a dat deja startul etapei a doua a grupelor, jucând cu Mexic, scor 0-0. Această confruntare nu a fost doar un duel pe terenul de joc, ci şi un duel al suporterilor celor două naţionale, care au căutat în tribune să acapereze atenţia fotoreporterilor. Şi evident că au reuşit acest lucru!

Atât fanii mexicani, cât şi cei brazilieni au impresionat prin ţinutele afişate, fiind pata de culoare a partidei de la Fortaleza.

În rest, aproape la fiecare partidă a Mondialului, suporterii au făcut spectacol în tribune, bucurându-se de fotbalul în ritm de samba.

Vă lăsăm să savuraţi câteva dintre imaginile suprinse de fotoreporteri atât pe terenul de fotbal, cât şi în tribunele stadioanelor pe care se joacă meciurile turneului final.

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite