FOTO Cele 12 „bijuterii“ pe care se vor juca meciurile de la CM 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Maracana va găzdui finala CM 2014 FOTO copa2014.gov.br
Stadionul Maracana va găzdui finala CM 2014 FOTO copa2014.gov.br

Cel mai mare stadion din Brazilia pe care se vor juca meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal este celebrul Maracana, a cărui capacitate depăşeşte 75.000 de locuri.

Estádio do Maracanã, Estádio Nacional Mané Garrincha, Arena Corinthians, Estádio Castelão, Estádio Mineirão, Estádio Beira-Rio, Arena Fonte Nova, Arena Pernambuco, Arena Pantanal, Arena Amazônia, Arena das Dunas, Arena da Baixada sunt denumirele în limba portugheză ale celor 12 stadioane care vor găzdui meciuri de la turneul final ce va debuta peste două săptămâni.

Dintre toate, şapte arene au fost construite special pentru Campionatul Mondial, în vreme ce celelalte cinci au fost renovate. Din nefericire pentru brazilieni, patru din cele şapte stadioane nou construite nu sunt nici acum gata, când mai sunt exact două săptămâni până la fluierul de start al primei partide din Brazilia.

Cele patru arene cu probleme sunt Arena Corinthians, Arena da Baixada, Arena Amazônia şi Arena Pantanal. Cu toate că timpul rămas este foarte scurt, organizatorii sunt încrezători că vor termina lucrările până pe 12 iunie, când va avea loc meciul de deschidere al competiţiei, Brazilia - Croaţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite