FOTO Cea mai tare imagine a weekend-ului fotbalistic nu e vreun duel sau vreun plonjon al unui portar, ci ultima poză a lui David Luiz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De-a lungul anilor, jucători precum Baggio şi Gullit au surprins, atunci când au renunţat la frizuri cu care s-au afişat mult timp pe terenurile de fotbal. Acum, cel mai bun fundaş al celor de la Chelsea s-a hotărât să-şi schimbe radical look-ul. El s-a tuns, iar rezultatul e de-a dreptul incredibil.

David Luiz a renunţat la celebrele sale plete şi s-a tuns scurt. Foarte scurt! Probabil, dacă săptămâna trecută s-ar fi plimbat în centrul Londrei, brazilianul ar fi fost sufocat de suporteri şi de cei care ar fi vrut să se fotografieze alături de el. Practic, cu părul său lung şi creţ, David Luiz ar fi ieşit în evidenţă oriunde. Acum, el a scăpat de această problemă. Cel puţin, pentru o perioadă. 

Internaţionalul brazilian e de nerecunoscut. Sâmbătă, el va juca pentru Chelsea, în deplasarea de la Stoke. Cu siguranţă, suporterii şi poate chiar şi adversarii care încă n-au văzut noile fotografii cu David Luiz vor avea momente de confuzie la ieşirea echipelor pe teren. Ei se vor întreba, dacă nu cumva Chelsea a făcut o nouă achiziţie. 

Va fi nevoie de confirmarea crainicului pentru ca toată lumea să se convingă că omul din centrul apărării londonezilor e acelaşi David Luiz.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite