FOTO Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place: Soţiile jucătorilor de la Real Madrid au făcut furori în Moscheea Albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călătoria în Emirate a fost o excursie savurată din plin de soţiile şi prietenele jucătorilor
Călătoria în Emirate a fost o excursie savurată din plin de soţiile şi prietenele jucătorilor

Mondialul Cluburilor, competiţie găzduită de Emiratele Arabe Unite, s-a transformat într-un city break de poveste pentru partenerele fotbaliştilor campioanei Europei.

GALERIE FOTO

Probabil, pentru mulţi dintre jucătorii Realului, Mondialul Cluburilor a fost ca nuca în perete! 

Într-un moment în care echipa are rezultate sub aşteptări, fiind doar pe locul 4 în La Liga, la cinci puncte de liderul Barcelona, Solari a trebuit să-şi ia lotul şi să-l ducă în Orientul Mijlociu pentru o competiţie menită, mai degrabă, să aducă nişte venituri suplimentare pentru FIFA.

Călătoria în Emirate a fost însă o excursie savurată din plin de soţiile şi prietenele jucătorilor. Cu acest prilej, ele au avut ocazia de a vizita unul dintre cele mai luxoase oraşe din Orientul Mijlociu. 

Şi, bineînţeles, pe lista obiectelor turistice vizitate s-a aflat şi Moscheea Albă, renumită în lume pentru arhitectura care îţi taie respiraţia. Doar că, inclusiv femeile străine care vizitează moscheea sunt obligate să ia, la intrare, vestimentaţia care respectă normele islamice. 

Soţiile jucătorilor nu doar că nu s-au supărat din cauza acestei reguli, ci chiar s-au bucurat, făcând zeci de poze care au inundat mediul online.

Moschee
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite