FOTO Bianca Andreescu renunţă, deocamdată, la tenis: Ce decizie a luat şi ce a ajuns să fie întrebată de fanii ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Bianca Andreescu (19 ani) riscă să devină Eugenie Bouchard II. Doar că dacă Bouchard a ajuns măcar până pe locul 5 WTA şi a jucat o finală de Grand Slam ,„Bibi“ riscă să rămână doar cu titlul de la Indian Wells.

Cariera Biancăi Andreescu în tenisul de mare performanţă se rezumă, deocamdată, la...19 zile! Mai precis, între 6 şi 25 martie, jucătoarea de origine română a obţinut zece victorii în 11 meciuri disputate la Indian Wells şi la Miami – a luat titlul la Indian Wells – după care, pur şi simplu, a dispărut!

Din 25 martie până astăzi, Andreescu a mai fost văzută pe terenul de tenis o singură dată. În turul I de la French Open 2019, la 28 mai, a învins-o pe Bouzkova (116 WTA) în trei seturi, după care, la 30 mai, a renunţat la meciul din turul II cu Kenin, motivând că e accidentată.

Astăzi, potrivit presei din Canada, Andreescu a mai luat o decizie dură: va sări şi peste sezonul de iarbă din motive medicale şi nu va juca la Wimbledon 2019!

Între timp, canadianca postează poze cu ea pe reţelele de socializare, bucurându-se din plin de viaţă. Doar că, inclusiv fanii au ajuns să o întrebe dacă va mai juca vreodată tenis, după cum se poate vedea mai jos:

Andreescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite