FOTO Becali, distrus în Portugalia: „Taie-ţi capul, idiotule!“. Cum a reacţionat Gigi la interviul de după meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali s-a făcut de râs până la capăt. A vorbit urât despre adversari, a fost învins şi înjurat, iar la final a fost nevoit să-şi ceară şi scuze.

Gigi Becali a luat fotbalul la mişto, iar fotbalul îi dă lovitură după lovitură. Mai mult, mai nou, nu doar România e şocată de acest personaj grobian, dar şi Europa află despre prostiile sale.

Patronul FCSB-ului a jignit Guimaraes, adversara din play-off-ul Ligii Europa, spunând că aceasta e o echipă incapabilă de a înscrie în retur, după 0-0 în prima manşă, la Giurgiu. „Dacă Guimaraes dă gol în retur, eu îmi tai capul!“, a spus Becali. Bineînţeles, portughezii au aflat de aceste declaraţii şi s-au răzbunat cu vârf şi îndesat.

Mai întâi, fanii celor de la Guimaraes au afişat un banner (foto, jos) cu un mesaj elocvent: „Taie-ţi capul, idiotule!“. Iar apoi, pe teren, Guimaraes a marcat şi a eliminat FCSB!

După meci, la Pro X, Becali a fost nevoit să-şi ceară scuze faţă de portughezi.

Ce a spus Gigi Becali?

Vreau să-mi cer scuze faţă de Guimaraes! Nu e echipa slabă pe care am crezut-o eu. Ei au dreptate. Ei trebuie să mă ierte, am spus-o ca un jargon românesc, ei nu ştiu ce înseamnă jargonul ăsta. Nu mă aşteptam că o să ajungă la ei, am spus-o pur şi simplu pentru noi. Ce au jucat ei la Bucureşti, aşa arăta. Dacă noi am fost atât de slabi... acum ce să facem?

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite