FOTO Arsene Wenger a dat de necaz: antrenorul lui Arsenal a alunecat şi a căzut în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După eşecul umilitor suferit cu Arsenal în faţa lui Liverpool, scor 1-5, Arsene Wenger a mai primit o lovitură. Managerul "tunarilor" a căzut pe gresia umedă din faţa unui magazin, fiind ridicat cu greu de poliţişti.

Arsene Wenger, unul dintre cei mai mari tehnicieni ai planetei, a fost protagonistul unei scene mai puţin obişnuite la finalul confruntării cu Liverpool din Premier League. Supărat după eşecul formaţiei sale în faţa "cormoranilor", Wenger a plecat nervos spre gara din oraş pentru a lua trenul de întoarcere spre Londra. Dar cum un necaz nu vine niciodată singur, ironia sorţii a făcut ca tehnicianul francez să alunece pe gresia umedă din faţa unui magazin şi să cadă în plină stradă, în mijlocul oraşului Liverpool.

Acesta a fost ridicat cu greu de poliţişti şi a reuşit să-şi continue drumul spre tren, chiar dacă a suferit o contuzie serioasă la bazin, potrivit informaţiilor transmise de dailymail.co.uk.

Arsene Wenger după umilinţa cu Liverpool: Felicitări lui Liverpool: Au fost mai buni. Noi, în frunte cu mine, am lăsat mult de dorit. Acum poate că ar fi mai bine să tac şi să dăm un răspuns în meciurile care urmează
image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite