FOTO Asta da aroganţă! Ce face Serena Williams când restul jucătoarelor se zbat pentru o poziţie mai bună în topul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Serena Williams este liderul de necontestat al tenisului feminin din ultimul deceniu, iar poziţia sa de frunte pare greu atacabilă în acest moment.

Probabil din acest motiv, Serena nici nu se sinchiseşte prea mult de ceea ce se întâmplă în spatele ei în clasament şi în vreme ce restul jucătoarelor se zbat să câştige la diverse turnee, ea se odihneşte în luxoasa casă pe care o are la Miami. Ea s-a retras şi de la turneul de la Dubai, stârnind furia organizatorilor. 

"Jucătoarele nu îşi dau seama cât de mult se investeşte într-un asemenea eveniment. Am construit arena centrală, hotelul, terenurile. Şi imaginaţi-vă că aveam materiale promoţionale cu Serena, Radwanska sau Caroline. Toate acestea costă bani. Faptul că principalele jucătoare nu au venit, nu au participat, asta ne-a afectat serios la nivelul biletelor vândute. Cheltuim mulţi bani pentru turneul feminin, am egalat chiar premiile cu cele ale băieţilor, însă se pare că ceva nu merge", a declarat directorul turneului din Emirate, Salah Tahlak.

Practic, anul acesta, Serena Williams a participat doar la Grand Slemul Australiei, cel de la Melbourne, unde a pierdut în finală, în faţa nemţoaicei Angelique Kerber.Chiar şi aşa însă ea are un avans de 4.500 de puncte în fruntea ierarhiei WTA.

serena
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite