FOTO Cum arată „bomba sexy“ care i-a stricat cariera lui Alexandru Maxim, fotbalistul lăsat acasă de Iordănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Maxim
Alexandru Maxim

Alexandru Maxim, mijlocaşul lui VfB Stuttgart, a fost lăsat acasă de Anghel Iordănescu, şi nu va avea şansa de a juca la Campionatul European.

Aparent, decizia renunţării la Maxim pare una nedreapta. De ce? Pentru că fotbalistul de 25 de ani a fost singurul reprezentant al României în campionatul Germaniei, unul dintre cele mai puternice din Europa, pentru că este un fotbalist care a fost prezent la toate acţiunile din preliminarii şi pentru că jucătorul are calităţi tehnice, fiind unul dintre puţinii care pot scoate adversari din joc prin dribling.

Pe de altă parte, Maxim a fost mai mult rezervă la Stuttgart, a retrogradat cu echipa lui la finalul sezonului, a fost destul de rar titular la naţională în ultimul timp şi a greşit grav la ultimul amical al naţionalei, complicându-se inutil în meciul cu Ucraina.

Dincolo de faptul că e dreaptă sau nu lăsarea lui Maxim acasă, un lucru e cert. Cariera jucătorului se află într-un declin evident. Şi nu de ieri de azi, ci de mai bine de un an. Iar acest lucru nu poate fi separat de problemele din viaţa personală. În 2013, la puţin timp după ce s-a transferat la Stuttgart, Alexandru Maxim  a crezut că a cunoscut iubirea vieţii lui, pe Miss Turism 2012, Cristina Roventa, o "bombă sexy", mai mare decât el cu câţiva ani.  Maxim şi proaspăta lui iubită, care avusese relaţii cu Lucian becali, unul dintre nepoţii lui Gigi becali, dar şi cu un afacerist arab, au trăit o frumoasă poveste de dragoste o perioadă. Frumoasa brunetă făcea naveta la Stuttgart, iar Maxim o aştepta cu daruri scumpe. Cu timpul însă relaţia s-a degradat şi au apărut certurile, din ce în ce mai dese, iar odată cu ele şi situaţia lui Maxim s-a schimbat. De la jucătorul care era râvnit de Liverpool, Maxim a ajuns rezervă la o echipă care a agonizat în ultimele două sezoane în subsolul clasamentului. 

Relaţia cu iubita lui ba mergea, ba nu mergea, fata ba venea, ba nu venea, totul culminând cu o despărţire oficială, care n-a fost tocmai ce s-a vrut. Tabloidele din România au scris că anul acesta, Cristina Roventa a fost curtată de Ciprian Marica, un alt absent de la Euro, cei doi făcând schimb de telefoane în toaleta unui club bucureştean. Supărat nevoie mare, Maxim ar fi abordat-o pe Laura Teodoru, prezentatoare la Digisport, fostă iubită a lui Marica, dar cum aceasta nu i-a răspuns avansurilor, a reluat legătura cu Roventa, pe care a chemat-o din nou la Stuttgart. Toate acestea în momentele în care Stuttgart se chinuia la retrogradare, iar în timpul serviciului Alexandru maxim lustruia banca de rezerve. El a jucat în campionatul recent încehait nouă meciuri ca titular, iar în alte 16 a intrat pe gazon spre final, marcând un singur gol. Maxim mai are contract cu Stuttgart, dar nu îşi doreşte să joace în liga secundă. Euro 2016 ar fi fost o ocazie bună de a se remarca dar turneul final îl va prinde în faţa televizorului.  Cu sau fără fosta ori actuala iubită...

27 de selecţii şi două goluri are Alexandru Maxim la naţională

roventa
roventa
roventa
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite