CM 2014. FOTO Angela Merkel a sărbătorit victoria Germaniei în vestiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angela Merkel, în vestiarul Germaniei FOTO Reuters
Angela Merkel, în vestiarul Germaniei FOTO Reuters

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a felicitat jucătorii naţionalei sale după victoria categorică în faţa Portugaliei, scor 4-0.

Merkel a urmărit partida de la Salvador dintre Germania şi Portugalia alături de şefii fotbalului mondial, Joseph Blatter şi Michel Platini. La final, ea nu s-a sfiit să coboare în vestiarul echipei, deşi unii jucători se pregăteau să intre la duş.

După succesul la pas cu Portugalia, selecţionerul Germaniei, Joachim Low, l-a lăudat pe Thomas Muller, autor al unui hat-trick: "Thomas este un jucător neobişnuit. Ca antrenor, nu reuşesc să anticipez ce va face pe teren. Întotdeauna cînd joacă se gîndeşte doar la gol. Asta îl face să fie foarte periculos. E imprevizibil în careul advers şi vrea mereu să înscrie. Nu se întîmplă doar la Campionatul Mondial. În multe alte meciuri a arătat că poate să creeze acţiuni periculoase, mereu apare la finalizare. E foarte greu de oprit".

În schimb, portughezii au dat vina pe arbitraj. "Eliminarea lui Pepe mi s-a părut forţată, iar penalty-ul Germaniei e discutabil. Au fost două momente care ne-au condamnat încă din primele 45 de minute.

A fost o uşoară tendinţă de a favoriza Germania din partea arbitrului, dar nu trebuie să dăm vina doar pe asta. Am comis erori defensive şi ofensive şi le-am plătit scump", a spus selecţionerul Paulo Bento.

CUM A EXPLICAT FEDERAŢIA PORTUGHEZĂ "DEGETUL MIJLOCIU" AL LUI MEIRELES

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite