FOTO Andreescu conduce un BMW superb la doar 19 ani: Bolidul costă o avere în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Andreescu e revelaţia sezonului 2019 în circuitul WTA şi cea mai atractivă ţintă pentru brandurile care vor să-şi promoveze imaginea prin intermediul jucătoarelor de tenis.

La ce potenţial de marketing are canadianca de 19 ani în acest moment, nici nu contează foarte mult rezultatele ei pe terenul de tenis. Ceea ce s-a dovedit, recent, şi în cazul unei alte sportive, americanca Amanda Anisimova (21 WTA). Cu un singur rezultat notabil în 2019, atingerea semifinalelor la French Open, Anisimova tocmai a primit o prelungire a contractului cu Nike: 70 de milioane de dolari pentru opt ani!

Revenind la Andreescu, aceasta se reface după o dublă accidentare suferită la Turneul Campioanelor, la spate şi la genunchi, urmând să aibă o pauză de şase săptămâni, înainte de a-şi relua pregătirile pentru 2020. „Bibi“ e însă destul de solicitată şi în aceste zile! Concret, ea îşi respectă obligaţiile contractuale, dedicându-şi timpul sponsorilor. Şi e răsplătită cu generozitate! Bianca tocmai a primit o maşină de lux din partea celor de la BMW. Vorbim despre un model M8 decapotabil, care în Germania costă 133.000 de euro, iar în România are un preţ de pornire de 166.000 de euro.

„Cum poţi să fii tristă în legătură cu orice, când oamenii continuă să te plătească doar ca să primeşti lucruri tari? În aceste condiţii, e clar că Bianca va intra în 2020 ca o vedetă a tenisului feminin, după ce, anul trecut, a abordat sezonul ca o necunoscută. Şi îi va fi tot mai greu să se prezinte drept un om de rând, când are milioane de dolari în conturi, plus un Rolex şi un BMW“ au scris cei de la narcity.com.

Sursa citată a oferit şi o declaraţie dată de Sylvain Bruneau, antrenorul lui Andreescu, în care canadianul a vorbit despre revenirea elevei sale după accidentările suferite. „Mergem la mai mulţi doctori în aceste zile şi se pare că Bianca va avea nevoie de o perioadă de pauză pentru a se reface. Dar se pare că totul va fi sub control şi nu e o problemă care să se agraveze“, a spus Bruneau.

Locul 4 în clasamentul banilor

2019 nu doar că a transformat-o pe Bianca Andreescu (5 WTA) în cel mai bine clasată jucătoare de tenis din istoria Canadei, dar i-a adus şi nişte câştiguri financiare uriaşe. „Bibi“ a adunat 6.504.140 de dolari din premii, ocupând locul 4 în clasamentul banilor. Primele trei poziţii au arătat aşa:

1. Barty 11.307.587 de dolari

2. Halep 6.962.442 de dolari

3. Osaka 6.788.282 de dolari  

CITEŞTE ŞI:

FOTO Andreescu se antrenează cu o tipă supersexy: Primele imagini cu Bianca şi instructoarea ei de fitness

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite