FOTO Ţiriac trăieşte ca un sultan: Imagini cu casa miliardarului în care doar dormitorul are 100 de metri pătraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vârsta de 79 de ani, Ion Ţiriac a adunat o avere uriaşă după o carieră în care, mai întâi, a fost sportiv de performanţă, iar apoi a devenit un om de afaceri de talie internaţională.

Cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, potrivit „Forbes“, Ion Ţiriac e cel mai bogat român, iar această avere e reflectată în opulenţa locuinţei sale.

În primul rând, ar fi de notat că penthouse-ul deţinut de fostul jucător de tenis e amplasat în complexul Stejarii Countru Club, care aparţine chiar de Ţiriac. Se spune că în acest complex, aflat în nordul Capitalei, sunt cele mai luxoase apartamente din Bucureşti. De altfel, Simona Halep deţine şi ea o locuinţă aici şi, când se află în România, se antrenează în cadrul sălii de sport de la Stejarii.

Revenind la Ţiriac, acesta le-a permis celor de la wall-street.ro să-i fotografieze casa impresionantă. Potrivit sursei citate, în penthouse-ul de 2.500 de metri pătraţi un dormitor are 100 de metri, iar baia 250! Mai mult, patul în care doarme Ţiriac are 16 metri pătraţi şi e tapiţat cu pielea a doi elefanţi!

dormitor ion tiriac wall street

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO CU CASA LUI ŢIRIAC

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite