FOTO ŞOC Lucian Bute şi-a lăsat barbă. Vezi aici motivul schimbării de înfăţişare a campionului român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bute
Bute

Cu ceva mai mult de o lună înaintea meciului cu britanicul Carl Froch, programat la 26 mai, la Nottingham, Lucian Bute se pregăteşte intens în America.

Românul se află în cantonament la Miami, încă de la începutul lui martie, iar zilele acestea a început reprizele de sparring,, adică lupta propriu-zisă în ring, în compania unui adversar. Partenerul de antrenament al lui Bute este americanul Glen Johnson, pe care Lucian l-a învins ultima dată când şi-a pus centura în joc, în noiembrie, la Montreal.
Pe perioada sparringului, Mister KO a decis să nu se bărbierească, astfel că acum are o înfăţişare semnificativ schimbată, care i-a şocat pe prietenii săi. „Vreau să fiu mai fioros. O să mă bărbieresc înainte să plec în Anglia", a spus Bute. El va mai rămâne la Miami până la 11 mai, după care se va deplasa la Nottingham, pentru a se acomoda cu atmosfera de acolo. Este pentru prima dată când Lucian, neînvins la categoria supermijlocie, versiunea IBF, boxează în Europa, altundeva decât în România.

Bute
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite