FOTO Şarapova nu plânge după locul 2 WTA, cucerit de Simona Halep şi s-a dezbrăcat pentru fanii din ţara iubitului

FOTO Şarapova nu plânge după locul 2 WTA, cucerit de Simona Halep şi s-a dezbrăcat pentru fanii din ţara iubitului

Maria Şarapova FOTO ausopen.com

Simona Halep a urcat pe poziţia a doua în clasamentul mondial al tenisului feminin, luând locul rusoaicei  Mariei Şarapova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona a revenit astfel pe poziţia pe care a mai ocupat-o şi anul trecut, timp de opt săptămâni, şi cel puţin până la terminarea turneului de la Roma, programat la mijlocul lunii mai, va rămâne în coasta liderului Serena Williams. Şarapova, care are un an destul de slab din punct de vedere al tenisului, punctează însă la alte capitole, şi îşi rotunjeşte câştigurile. Ea a pozat într-o ţinută sexy, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, pentru revista Esquire, ediţia de Bulgaria. Alegerea nu e deloc întâmplătoare, Şarapova trăind de ceva timp o poveste de dragoste cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, numărul 11 ATP, care e mai mic decât ea cu 4 ani. Cei doi au infirmat de curând zvonurile unei separări şi formează un cuplu solid la ora actuală.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: