FOTO Încă un gest al Simonei Halep, care demonstrează modestia şi caracterul numărului 1 mondial

FOTO Încă un gest al Simonei Halep, care demonstrează modestia şi caracterul numărului 1 mondial

Simona Halep

Simona Halep este recunoscută în lumea tenisului pentru modestia şi caracterul ei, fiind una dintre cele mai îndrăgite jucătoare din circuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona a dat încă o dată dovadă că este un om simplu, fără ifose de vedetă. Halep a fost împreună cu stafful ei în Las Vegas, unde a petrecut două zile după eliminarea din semifinale de la Indian Wells. De acolo, ea, Darren Cahiil, Teo Cercel şi Andrei Cristofor, care o însoţesc la turneele din America, au plecat spre Miami, unde Simona va evolua din această săptămână. 

Deşi este numărul 1 mondial şi îşi poate permite orice lux, având aproape 23 de milioane de dolari câştigaţi din tenis, Simona a preferat să zboare pe traseul Las Vegas - Miami, drum de peste patru ore, la economic, alături de Cercel şi Cristofor. Ea l-a lăsat pe Cahill să stea la bussines class şi a stat alături de celelalte ajutoare ale sale şi a părut chiar fericită lângă aceştia, deşi confortul a fost evident mai mic.
 
 
"Team Halep 😍in drum spre Miami ! The big boss 💪 Darren Cahill are loc la clasa intai✈️😉😝", a fost mesajul Simonei însoţit de această fotografie
 

 

citeste totul despre: