FOTO La 54 de ani, Andone a prins curaj: a condus un camion de 17 metri. Cine l-a convins să se suie la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andone a fost nevoit să ghicească marca maşinii prin pipăit. FOTO: Simona Pana / Volvo Trucks Romania
Andone a fost nevoit să ghicească marca maşinii prin pipăit. FOTO: Simona Pana / Volvo Trucks Romania

Fostul internaţional n-a mai antrenat din aprilie, de când a retrogradat cu Al-Ittifaq în Arabia Saudită. Acum, când are mai mult timp liber, „Fălcosul“ trăieşte experienţe noi.

Ioan Andone a fost mereu un tip volubil şi deschis la noi provocări. Tocmai de aceea, Roxana Ciuhulescu, moderatoarea emisiunii „Fotbal Look“, s-a gândit să-i facă o surpriză antrenorului de 54 de ani. L-a dus pe A1, până la kilometru 20, apoi l-a scos de pe autostradă, l-a legat la ochi şi...a început distacţia!

Ciuhulescu l-a dat jos din maşină pe Ando, promiţându-i că îl va plimba cu o „limuzină frumoasă“. Condiţia? Să recunoască maşina după pipăit! Inspirat, „Fălcosul“ a recunoscut, mai întâi, marca maşinii, după care, spre marea sa surpriză, a realizat că are de a face cu un camion. 

Moderatorea de la Look TV şi Ando s-au suit la volanul celui mai nou camion Volvo FH de 440 cai putere şi au făcut un tur pe autostradă. La întoarcere, sub îndrumarea instructorului Alexandru Cazan, Andone a fost urcat la volan şi pus la treabă. 

„Adevărul“ vă prezintă o galerie foto cu ce a ieşit, iar vineri, de la ora 17.00, puteţi vedea imaginile filmate cu Andone la volanul camionului, în exclusivitate, în cadrul emisiunii „Fobal Look“, la Look TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite