FOTO Acum 25 de ani poza în Playboy. Câţi bani a primit una dintre marile gimnaste ale României pentru a se dezbrăca complet de haine în 1991

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelia Dobre
Aurelia Dobre

La puţin timp după ce România a ieşit din negura comunismului, o mare campioană a gimnasticii româneşti a şocat opinia publică.

Aurelia Dobre, campioană mondială absolută la Rotterdam în 1987 şi una dintre gimnastele din România primită în Hall of Fame, a fost prima sportivă din ţară care a renunţat la prejudecăţi după ieşirea ţării din comunism. 

Aurelia a pozat pentru ediţia olandeză a revistei Playboy în 1991, când avea 19 ani şi a acordat un interviu în care critica dur metodele de pregătire din "Epoca de Aur", când România domina însă gimnastica mondială. Pentru contractul cu Playboy, Aurelia Dobre a primit 50.000 de dolari, care însemnau foarte mulţi bani la vremea respectivă, dar olandezii au fost foarte mulţumiţi deoarece românca era una dintre cele mai frumoase gimnaste ale vremii.

După Aurelia Dobre, la ani distanţă, au fost şi alte sportive care au apărut dezbrăcate în diferite reviste sau pe internet.

Aurelia Dobre s-a stabilit din 1992 în Statele Unite ale Americii, unde s-a căsătorit şi are patru copii. Ea este coregraf şi profesoară de dans la şcoala pe care o deţine alături de soţul ei în Maryland.

FOTO: Playboy Olanda 1991 

colaj
image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite