Fotbalul, trimis în Groapă! Protest inedit pentru retrogradarea unei echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbalul a fost înmormântat
Fotbalul a fost înmormântat

Fotbalul a fost înmormântat în Ungaria! La finalul partidei Pecs – Nyiregyhaza (2-1), un sicriu a fost pus într-o groapă uriaşă săpată în cercul de la mijlocul terenului.

Problemele de licenţiere au lovit şi fotbalul din Ungaria, câteva echipe fiind retrogradate din motive financiare. Printre formaţiile taxate de Federaţia de la Budapesta s-au aflat Pecs şi Nyiregyhaza, cele două grupări întâlnindu-se în meci direct în ultima etapă. Supăraţi pe faptul că au fost scoşi abuziv din prima ligă, fanii şi conducătorii de la Pecs au găsit o metodă sinistră de a protesta. Astfel, la finalul întâlnirii, pe stadion a intrat un adevărat convoi mortuar, cu cruce şi sicriu, care s-a îndreptat spre mijlocul terenului. Ei bine, protestatarii nu s-au oprit aici şi au săpat o groapă enormă, în care a fost introdus coşciugul, semn că fotbalul din Pecs a fost omorât definitiv. Bineînţeles, n-au lipsit huiduielile şi înjurăturile la adresa Federaţiei maghiare, mulţi dintre suporteri având şi măşti cu şeful fotbalului din Ungaria, Sandor Csanyi, considerat principalul vinovat.


Miriuţă, retrogradat în liga a treia
La finalul anului trecut, Vasile Miriuţă a părăsit cu gânduri mari fotbalul românesc, fiind atras de o ofertă de nerefuzat din partea echipei maghiare Györ. Ei bine, tehnicianul consacrat în Liga I, la Ceahlăul şi CFR Cluj, trăieşte acum o mare deziluzie. Astfel, deşi a ocupat la finalul sezonului locul opt, Györ a fost şi ea retrogradată, în liga a treia, tot din considerente financiare.

pecs
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite