Fotbalul românesc, în delir: Ianis Hagi şi-a găsit echipă! Transfer de milioane de euro pentru cel mai mediatizat jucător din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a scris şi s-a spus că Ianis Hagi (20 de ani) e disputat de marile forţe ale fotbalului mondial, în frunte cu Barcelona, Manchester City şi Borussia Dortmund. Deocamdată însă, realitatea ne-a arătat altceva.

În România, despre Ianis Hagi s-a scris, în ultima lună, mai mult decât s-a scris despre Messi, Ronaldo şi Neymar la un loc! 

Dacă cineva nu l-ar fi văzut jucând vreodată, ar fi zis că decarul naţionalei de tineret e un fotbalist venit de pe altă planetă, la cât se scrie despre el şi la ce nume se bat pentru semnătura sa. De aceea, vestea că după această nebunie, Ianis Hagi e pe cale să fie prezentat de Genk e, oarecum, surprinzătoare.

Presa din Belgia a anunţat, în această seară, că mijlocaşul Viitorului va deveni, începând de vineri, fotbalistul campioanei Belgiei. Ianis Hagi ar urma să semneze un contract valabil pe cinci ani. Rămâne de stabilit doar suma tranzacţiei: iniţial, s-a vorbit despre 10 milioane de euro, însă, după ce Gheorghe Hagi ar fi cerut procente dintr-un viitoru transfer al fiului său, belgienii ar fi oferit opt milioane de euro, plus procentele cerute de „Rege“.

Ianis

Ce a scris presa belgiană?

*Gva.be:  Playmakerul de la Viitorul, care a făcut un Euro U21 foarte bun a atras atenţia lui Barcelona, Ajax sau Manchester City, dar Gheorghe Hagi s-a înţeles cu Genk. Asta pentru că vede în proiectul echipei belgiene cel mai bun pas în cariera lui Ianis. Acesta are ocazia să crească şi să se transfere ulterior la o echipă mare, unde să evolueze constant, garanţie pe care nu o avea acum. Ianis Hagi va merge în Belgia cu tatăl său vineri, pentru a face vizita medicală.

Ianis
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite