Fotbalul a luat-o razna: Câţi bani va încasa Carlo Ancelotti până la finalul contractului cu Everton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul de 60 de ani a fost demis de Napoli la 10 decembrie, imediat după ce a calificat echipa în optimile Ligii Campionilor.

Sărăcia face ravagii în fotbalul românesc, dar în Anglia, inclusiv o echipă aflată pe locul 16 din 20, ameninţată cu retrogradarea, îşi permite să arunce o sumă colosală pentru aducerea unui antrenor legendar!

Everton s-a despărţit, de curând, de portughezul Marco Silva (42 de ani), adus în mai 2018. Motivul? Lipsa rezultatelor, în condiţiile în care în lotul formaţiei din Liverpool se află nişte nume sonore, în frunte cu Moise Kean, Theo Walcott, Yerry Mina şi Jordan Pickford. 

Conduşi în ultimele partide de interimarul Duncan Ferguson, cei de la Everton s-au mişcat repede, după ce Ancelotti a devenit liber de contract şi au bătut palma cu fostul tehnician al celor de la Real Madrid. Italianul a semnat un contract pe patru ani şi, potrivit informaţiilor din presa internaţională, va încasa 58 de milioane de euro în această perioadă!

Ancelotti e printre cei mai titraţi antrenori din fotbalul mondial, având opt trofee câştigate cu AC Milan, trei cu Chelsea, un titlu cu PSG, patru trofee cu Real Madrid şi trei cu Bayern Munchen. Italianul a cucerit Liga Campionilor de trei ori şi Mondialul Cluburilor de două ori!

Ancelotti va debuta la Everton în partida din campinoat cu Burnley, pe teren propriu, la 26 decembrie.

După 17 etape scurse din Premier League, Everton e la trei puncte de poziţia a 18-a, prima care retrogradează.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite