Fotbalistul Gerard Pique a povestit în detaliu cum a sedus-o pe Shakira

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pique şi Shakira FOTO Reuters
Pique şi Shakira FOTO Reuters

Fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, şi cântăreaţa columbiană Shakira formează un cuplu de şapte ani. Cei doi au şi doi băieţi, Sasha şi Milan.

Deşi în ultima vreme s-au înteţit zvonurile unei despărţiri, Gerard Pique (30 de ani) şi Shakira (40 de ani) formează în continuare un cuplu.

Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar Pique a dezvăluit cum au decurs primii paşi ai relaţiei.

„Am cunoscut-o la Madrid în 2010. Ea filma videoclipul la <Waka, Waka>, imnul Cupei Mondiale din acel an. Mi-am făcut curaj şi i-am cerut numărul de telefon. Apoi, ea a ajuns în Africa de Sud înaintea noastră pentru că urma să cânte la festivitatea de deschidere. I-am dat un mesaj şi am întrebat-o cum e vremea. De obicei, când pui o astfel de întrebare stupidă te aştepti la un răspuns scurt, de genul <E frig, ia-ţi ceva mai gros>. Dar ea mi-a scris o întreagă poveste, despre cum se schimbă temperatura în timpul zilei, şi m-a impresionat. În fiecare mesaj al ei se citea afecţiunea. Am început să ne scriem mesaje tot mai multe în timpul Cupei Mondiale, dar nu puteam să ne vedem decât într-un singur mod: dacă Spania ajungea în finală, pentru că ea cânta la festivitatea de închidere. I-am spus că o să ajung în finală doar ca să am şansa să o văd. Şi restul e istorie“, a povestit Pique.

Gerard Pique şi naţionala Spaniei au cucerit titlul mondial în 2010, după o finală cu Olanda. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite