Fotbal pentru derbedei: Mihai Stoichiţă, declaraţie şocantă despre limbajul său de borfaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă are o gândire şocantă
Mihai Stoichiţă are o gândire şocantă

În opinia unui angajat de rang înalt al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), să înjuri un selecţioner e perfect normal, iar cel jignit ar trebui să fie chiar mulţumit de tratamentul primit.

De când a ajuns sub conducerea lui Răzvan Burleanu în 2014, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a fost preocupată, în primul rând, de imaginea acestui for. Din păcate, la jumătatea lunii trecute, exact la acest capitol a primit o lovitură sub centură după meciul România U21 - Malta U21, scor 4-1.

La partida respectivă a luat loc pe bancă Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice FRF, în condiţiile în care selecţionerul Adrian Mutu se afla în autoizolare după dezastrul sanitar de la lot despre care „Adevărul“ a scris aici.

La finalul partidei, Stoichiţă, zis şi „Lippi“, a venit la conferinţă, în timp ce făcea un schimb de mesaje de pe telefon cu Mutu. Şi, fără să realizeze că are microfonul deja deschis - conferinţa nu începuse încă - l-a înjurat pe Mutu, fraza sa fiind auzită de toată sala, după cum „Adevărul“ a scris aici.

După acel incident, pus de şefii săi de la FRF, Stoichiţă a fost nevoit să-şi ceară repede scuze, la miezul nopţii chiar. Acum însă, din declaraţia sa oferită pentru „Gazeta Sporturilor“ într-un interviu reiese că nu numai că nu regretă acel incident, dar chiar se vede îndreptăţit, prin prisma poziţiei sale, să aibă un astfel de limbaj!

Ce a spus Mihai Stoichiţă?

*N-am citit nicio critică la adresa lui Eminescu sau Creangă că au mai scris prostii în intimitate. 

*Cu Mutu am purtat o discuţie privată, pe care unii şi-au permis s-o facă publică. Nu dădeam nicio declaraţie la microfon. L-am felicitat pentru ceea ce a făcut cu echipa U21. Toate meritele au fost ale lui, nu ale mele. Îl cunosc de copil, am o relaţie specială cu Mutu, care-mi permite să-l mai şi înjur, ceea ce nu-l deranjează. Să fie clar pentru toţi acest lucru! Cine mă cunoaşte ştie că sunt mai libertin în exprimare, dar mai bine te înjură Stoichiţă decât să te biciuiască alţii.

VEZI CUM ÎL ÎNJURĂ STOICHIŢĂ PE MUTU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite