Fotbal de clasă de Paşte: două derby-uri care nu trebuie ratate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă şi duminică sunt zile pline de fotbal în marile campionate, iar Anglia şi Spania ne aduc două meciuri extrem de interesante.

Astfel, sâmbătă, de la ora 14.30, în direct pe EuroSport 1, are loc derbyul oraşului Liverpool dintre Everton şi Liverpool. Cunoscut ca Merseyside Derby, meciul dintre cele două echipe se joacă din 1894.

Începând cu sezonul 1962-1963, această partidă de tradiţie s-a jucat neîntrerupt între cele două echipe ale căror stadioane, Goodison Park şi Anfield, sunt despărţite de aproximativ 400 de metri. 

Per total, au fost 230 de partide între Liverpool şi Everton, 92 de victorii pentru cormorani, 72 de remize şi 66 de succese ale alb-albaştrilor.

Derby şi pe Bernabeu

Duminică, de la 17.15, are loc derbyul oraşului Madrid, Real - Atletico, în direct pe Digisport. Cele două echipe sunt despărţite de patru puncte în Spania. Atletico pe pe doi, cu 67 de puncte, Real e pe trei, cu 63 de puncte. În cupele europene, Real Madrid e cu un pas în semifinalele Champions League, după 3-0 cu Juventus, iar Atletico e ca şi calificată în semifinalele Euopa LEague după 2-0 cu Sporting Lisabona. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite