Fotbal pe caniculă: S-a stabilit când va porni la drum noua ediţie a Ligii I. Avem calendarul complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Tănase speră, totuşi, să nu mai fie la FCSB, când va începe noua ediţie a Ligii I, el ţintind un transfer în străinătate
Florin Tănase speră, totuşi, să nu mai fie la FCSB, când va începe noua ediţie a Ligii I, el ţintind un transfer în străinătate

Întrecerea internă diferă mult de ce se întâmplă în Occident, nu doar ca nivelul jocului, dar şi dacă ne uităm la datele anunţate, astăzi, de Federaţia Română de Fotbal (FRF). Pentru că, atunci când formaţiile din Spania, Italia sau Anglia abia îşi reiau pregătirile, Liga I deja porneşte la drum.

Liga I va bifa, în acest weekend, ultima etapă din play-off, după care se vor desfăşura meciurile de baraj, cele pentru menţinere / promovare în Liga I şi pentru accederea în preliminariile Conference League.

În mod oficial, actuala stagiune se va încheia la data de 27 mai, când se va disputa barajul pentru Europa, la Craiova. Vacanţa va fi cam de o lună şi jumătate, dacă ne uităm la calendarul sezonului următor anunţat, astăzi, de FRF:

*Supercupa României (primul meci cu arbitraj video): 9 iulie

*Liga 1 (prima etapă): 16 iulie 

*Liga 2: 6 august 

*Liga 3: 27 august 

*Liga de Tineret: 20 august

*Liga Elitelor U17: 20 august 

Mihai Stoica, informaţii false

Chiar dacă managerul FCSB, Mihai Stoica, anunţase că Liga I se va juca, în această iarnă, în paralel cu Mondialul din Qatar (21 noiembrie – 18 decembrie), în cele din urmă, lucrurile stau cu totul altfel. Pentru că, potrivit gsp.ro, campionatul se va întrerupe, aşa cum era normal, între 13 noiembrie şi 3 decembrie. 

Practic, Liga I se va opri, cu puţin înainte de startul întrecerii din Qatar şi se va relua după terminarea fazei grupelor, la data de 2 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite