Fostul stelist Claudiu Keşeru dezvăluie ce a găsit în Qatar: "Sfidează logica!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Keşeru a plecat în această iarnă de la Steaua şi a semnat cu formaţia Al Gharafa, din Qatar, aterizând practic într-o altă lume.

El a dezvăluit într-o postare pe contul personal de facebook ce a găsit la arabi: "E cu totul diferit, e mult mai cald decît aici. În România mi se pare lumea normală, acolo mi se pare totul exagerat, totul dus la extrem. Vezi clădiri foarte luxoase. Ferrari-urile trec pe acolo aşa cum trec Daciile pe la noi. Clădirile au cristale Swarovski. Stăteam şi mă uitam şi la un moment dat mă întrebam dacă visez sau e realitate.

Am văzut o poză la un moment dat, în urmă cu 10 ani era un hotel, deşert şi apă. În 10 ani de zile au construit sute de clădiri. Vor să facă şi stadion pe apă. Aeroportul e pe apă. Au pus ciment, nisip şi au făcut aeroport pe apă. Practic tot ce credeam că nu se poate face, s-a realizat. Ei sfidează logica.

Când am ajuns la aeroport să semnez, a venit o persoană de la club cu şofer şi mi-a deschis uşa la maşină. Am zis: «ce se întîmplă aici?!» Pentru mine era totul WOW. Nu mi-au dat drept să conduc pînă n-am luat viza de şedere. De atunci numai cu şoferul am umblat. Venea la mine acasă, îmi spunea să-i trimit mesaj cînd vreau să ies, îmi deschidea uşa, mi-o închidea. Cînd făceam cumpărăturile îmi lua el plasele, iar îmi deschidea uşa pînă i-am zis: «gata, că mă obişnuiesc aşa şi nu e bine»", a spus Keşeru, citat de gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite