Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă confirmă plecarea acestuia din ţară: „Le sună pe fete. Trimite bani“

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă confirmă plecarea acestuia din ţară: „Le sună pe fete. Trimite bani“

Cristina, fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă

Informaţia potrivit căreia fostul internaţional, cu averea pierdută şi speriat de datoriile acumulate la cămătari, ar fi fugit din România, a explodat în lumea fotbalului românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bănel Nicoliţă a ajuns într-o situaţie dureroasă, atât financiar, cât şi în viaţa personală, la doar 36 de ani. După cum „Adevărul“ a scris aici, fostul internaţional s-ar afla acum în Mexic, după ce, mai întâi, s-a dus în Statele Unite, de unde a traversat graniţa ilegal!
 
Această veste şocantă despre un fost fotbalist muncitor, care a impresionat pe teren prin seriozitate şi determinare, a zguduit lumea sportului-rege. Şi a venit după ce Bănel dăduse un rateu şi în viaţa personală, după divorţul de Cristina, alături de care are două fete. Acum, tocmai Cristina a oferit primele declaraţii despre situaţia lui Bănel, după ce a fost contactată de Playsport. Aceasta a evitat să vorbească despre fuga lui Nicoliţă din ţară, pe motiv că ar avea datorii la cămătari, însă a admis că fostul ei soţ e plecat din ţară.
 
Ce a spus Cristina, fosta soţie a lui Nicoliţă?
 
*Sincer, acum aud despre această poveste, dar vreau să cred ca e totul exagerat. Adevărat e că nu ştiu exact ce face, de ce a plecat, fiindcă suntem fiecare cu viaţa lui. Însă faptul că vorbeşte aproape zilnic cu fetele, le sună, le trimite bani mereu, la timp, n-am avut niciodată vreo problemă, nu ştiu ce să zic…
 
*El se poartă frumos, e foarte OK. E un tată bun, le-a anunţat chiar el pe fete că va pleca o vreme. Dar repet, ei ţin legătura, le sună direct, îşi respectă promisiunile…
 
CITEŞTE ŞI:

 
400.000
de euro era salariul anual al lui Bănel Nicoliţă în cele două sezoane în care a evoluat la St. Etienne, în Ligue 1 din Franţa.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările