Fosta legendă a naţionalei de fotbal Emeric Dembroschi şi Elena Kovacs au împărţit mingi originale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Kovacs şi Emeric Dembroschi
Elena Kovacs şi Emeric Dembroschi

Fostul jucător al naţionalei de fotbal a României din anii '70, Emeric Dembroschi (68 de ani), supranumit "Eroul de la Guadalajara", a fost invitat să ţină la Arad o lecţie despre viaţă şi sport de către Auto Schunn, companie româno-germană ce reprezintă brandul Mercedes Benz în ţara noastră.

Alături de Elena Kovacs, CEO al firmei şi singura femeie din industria auto românească cu o experienţă profesională în managementul auto de peste 20 de ani, Emeric Dembroschi a fost gazda unei conferinţe de presă. El le-a vorbit celor prezenţi despre Campionatul Mondial din Mexic din 1970, când a reuşit performanţa de a înscrie un gol împotriva Braziliei, în timp ce Elena Kovacs a arătat, în stilul său, pasiunea pe care nemţii o au atât pentru fotbal, dar mai ales pentru automobiism, ei fiind creatorii unora dintre cele mai exigente şi căutate maşini din lume. 

„Pe fondul performanţei extraordinare a naţionalei de fotbal a Germaniei, care a reuşit în Brazilia să cucerească încă o dată titlul suprem, am vrut să scoatem în evidenţă şi continuarea strategiei de inovaţie a Mercedes Benz, concretizată prin noile modele expuse pe esplanada din faţa Galeriei Mall din Arad“, a declarat Elena Kovacs pentru www.iClara.ro.
La finalul conferinţei, Emeric Dembroschi şi Elena Kovacs au împărţit mingi de fotbal originale Mercedes Benz cu semnăturile lor, dar şi şepci cu semnătura lui Mihai Leu. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Leu, vizită specială la Muzeul Aurului din Brad. „Suntem mândri că e hunedorean de-al nostru“

Mihai Leu s-a întrecut cu un elicopter. Copilot i-a fost campionul mondial Yamato Zaharia

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

Mircea Lucescu: „A fost intenţia acelui interlop". Afirmaţii grave

Un antrenor român, colaborator al lui Arsene Wenger: „Este un intelectual convins“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite