Fosta canotoare de aur a României, Oana Albu, luptă să supravieţuiască, după ce a fost arsă de vie de propriul soţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Albu şi soţul ei, Gabriel Albu, s-au căsători în vara anului 2012
Oana Albu şi soţul ei, Gabriel Albu, s-au căsători în vara anului 2012

Fosta mare canotoare a României, Oana Albu, a avut zilele trecute o altercaţie verbală cu soţul ei, motiv pentru care acesta a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. În acest moment, fosta sportivă este internată în stare gravă la Spitalul de Arşi din Bucureşti, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Motivul de ceartă dintre cei doi soţi a fost pricinuit de părinţii Oanei Albu, care nu au vrut să-i facă acte pe casă soţului ei, Gabriel. Supărat nevoie mare din această cauză, bărbatul a venit acasă nervos şi în stare de ebrietate şi a stropit-o cu benzină pe Oana, după care i-a dat foc. Imediat după acest incident, Oana a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Arşi din Bucureşti, iar soţul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie de la Socola. Medicii au decis că acesta a avut discernământ în momentul în care a incendiat-o pe soţia sa, astfel că judecătorii au decis să-l aresteze preventiv pe Gabriel Albu pentru 29 de zile.

„Inculpatul a ameninţat-o pe soţia sa că va da foc la casă, după care a luat o canistra cu benzină, pe care o folosea pentru scuter şi a stropit-o pe victimă. Ulterior, a declanşat o brichetă”, a povestit firul evenimentelor Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Potrivit aceloraşi surse, fosta canotoare ar fi ţinută acum în viaţă de aparate.

"Andreea este în stare foarte gravă. Este în comă şi medicii nu o pot opera încă. Respiră cu ajutorul aparatelor. Aş vrea să deschidă ochii şi să mă ţină de mână. Are pe tot corpul arsuri adânci, este de nerecunoscut. Dacă nu i-ar fi indus starea de comă, ar fi murit din cauza durerilor. Fetiţa mea se chinuie şi mă rog să-i dea Dumnezeu zile. Eu stau zi şi noapte la capul ei. Ca mama este cumplit să-ţi vezi copilul în halul ăsta. Avem mare nevoie de donatori de sânge, grupa A2 negativ", a spus mama Oanei pentur bzi.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite