Fosta mare gimnastă Larisa Iordache şi-a pus uniforma de poliţie: Mesajul ei pentru români

Fosta mare gimnastă Larisa Iordache şi-a pus uniforma de poliţie: Mesajul ei pentru români

Larisa Iordache a cucerit 19 medalii pentru România

În vârsta de 23 de ani, fosta sportivă care a cucerit 19 medalii în carieră, inclusiv un bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a fost trimisă pe teren din cauza pandemiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Larisa Iordache a renunţat la sportul de performanţă, însă, fiind legitimată la Clubul Sportiv Dinamo, aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost nevoită să pună umărul la combaterea răspândirii coronavirusului.
 
Concret, în această perioadă, poliţiştii sunt în alertă maximă, în încercarea de a implementa restricţiile impuse de Guvern prin cele opt Ordonanţe Militare. De aceea, din cauza lipsei de personal, inclusiv Larisa Iordache a fost nevoită să-şi pună uniforma de poliţistă şi să meargă pe teren. Iar fosta sportivă a marcat acest moment printr-o postare pe contul ei de Instagram.
 
Ce a scris Larisa Iordache?
 
*Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal.
 
*Trebuie să înţelegem că este cel mai bine să stam în casă. Toţi oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puşi în pericol.
 
*Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim şi la cei din jurul nostru. Aşa că, eu vă rog să staţi în casă şi să aveţi grijă de sănătatea voastră.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: