Fosta mare gimnastă Larisa Iordache şi-a pus uniforma de poliţie: Mesajul ei pentru români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vârsta de 23 de ani, fosta sportivă care a cucerit 19 medalii în carieră, inclusiv un bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a fost trimisă pe teren din cauza pandemiei.

Larisa Iordache a renunţat la sportul de performanţă, însă, fiind legitimată la Clubul Sportiv Dinamo, aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost nevoită să pună umărul la combaterea răspândirii coronavirusului.

Concret, în această perioadă, poliţiştii sunt în alertă maximă, în încercarea de a implementa restricţiile impuse de Guvern prin cele opt Ordonanţe Militare. De aceea, din cauza lipsei de personal, inclusiv Larisa Iordache a fost nevoită să-şi pună uniforma de poliţistă şi să meargă pe teren. Iar fosta sportivă a marcat acest moment printr-o postare pe contul ei de Instagram.

Ce a scris Larisa Iordache?

*Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal.

*Trebuie să înţelegem că este cel mai bine să stam în casă. Toţi oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puşi în pericol.

*Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim şi la cei din jurul nostru. Aşa că, eu vă rog să staţi în casă şi să aveţi grijă de sănătatea voastră.

View this post on Instagram Am schimbat costumul de gimnastica in uniforma de politie pentru o perioada, din cauza lipsei de personal. Trebuie sa intelegem ca este cel mai bine sa stam in casa. Toti oamenii care in perioada aceasta dificila sunt la munca, sunt pusi in pericol. Pentru a opri acest virus trebuie sa ne gandim si la cei din jurul nostru. Asa ca eu va rog sa stati in casa si sa aveti grija de sanatatea voastra! ☺️👮🏻 A post shared by LARISA IORDACHE 🧚🏼‍♀️ (@larisa_iordache) on Apr 9, 2020 at 1:35am PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite