Fost adversar al românului, Jean Pascal îl admiră pe Lucian Bute: „M-a inspirat!“

Fost adversar al românului, Jean Pascal îl admiră pe Lucian Bute: „M-a inspirat!“

Lucian Bute

Jean Pascal a declarat că l-a inspirat prestaţia lui Lucian Bute în confruntarea din noiembrie cu James DeGale, el precizând că a învăţat că atunci când crezi în tine poţi face orice.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Este adevărat că prestaţia lui Lucian m-a inspirat. Am reţinut un lucru: atunci când planeta Terra este împotriva ta, dacă tu crezi în tine, munceşti şi eşti disciplinat poţi face orice. Toţi experţii preconizau că va fi distrus de DeGale, chiar şi cei din Quebec. Însă Lucian ştia că mai poate arăta un box bun", a spus Pascal.

Jean Pascal a fost adversarul lui Lucian Bute în ianuarie 2014, când s-a impus la puncte în faţa românului.

La 28 noiembrie 2015, Bute a fost învins de James DeGale, prin decizia unanimă a arbitrilor, într-un meci disputat la Quebec, britanicul rămânând astfel deţinător al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie. Arbitrii-judecători au decis victoria lui DeGale, cu scorul de 117-111, 116-112, 117-111, publicul canadian fluierând copios la anunţarea deciziei, a relatat Mediafax. După acest meci, Lucian Bute s-a declarat dezamăgit de decizia arbitrilor, dar mândru de performanţa sa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările