Forţa liderului: Oţelul a învins în zece jucători pe Gloria Bistriţa şi a revenit pe primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Condusă cu 0-1 şi cu Sârghi eliminat din minutul  20, Oţelul Galaţi a întors meciul în repriza secundă şi s-a impus cu 2-1.

Partida a fost marcată de două decizii importante ale arbitrului Teodor Crăciunesc, care în minutul 3 nu a acordat penalti gazdelor, la un duel al lui Giurgiu cu Nalaţi, în timp ce în minutul 20 a dictat lovitură de pedeapsă celor de la Gloria Bistriţa şi eliminarea gălăţeanului Sârghi. A transformat penaltiul Moraes şi Oţelul a trebuit să joace mai bine de o oră în zece jucători şi de la 0-1.

Gloria Bistriţa a ratat două ocazii uriaşe, printre care şi o bară la vinclu, dar după pauză a făcut pasul înapoi, încercând să joace defensiv, la păstrarea rezultatului. Jucătorii lui Dorinel Munteanu au profitat, au atacat continuu şi eforturile lor s-au materializat prin golurile lui Antal (67') şi Viglianti, din penalti - minutul 83.

În urma acestei victorii, Oţelul revine pe primul loc în clasamentul Ligii I

Antrenorul Dorinel Munteanu a sublinitat puterea de luptă a jucătorilor săi. "Au demonstrat încă o dată de ce sunt pe primul loc, că merită această poziţie din plin. Unitatea şi determinarea lor este tot mai puternică şi îi felicit", a spus Munteanu.

Antrenorul Oţelului s-a arătat nemulţumit de arbitrajul lui Teodor Crăciunescu: "O să-mi pregătesc echipa să putem de acum să jucăm şi în opt - nouă oameni împotriva a 12 sau mai mulţi adversari".

Directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, era entuziasmat: "Victorie senzaţională, un efort admirabil făcut de băieţi, în condiţiile în care am fost în zece mai bine de o oră, pe un teren greu"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite